FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Ærgerligt nederlag til Ledøje Smørum

"Byens Hold" skulle i årets anden turneringskamp på udebane møde endnu et af de formodede stærkeste hold i rækken - Ledøje Smørum Fodbold / LSF. For de mange fremmødte tilskuere, blev kampen et underholdende element i hvor dygtige angriberne kan være og hvor grumt det kan være, når personlige fejl koster i den anden ende. LSF vandt desværre lørdagens opgør med 4 - 3 efter 3 - 1 føring ved halv tid.


Kampens indledning beviste at begge mandskaber gik efter de 3 point og der blev vist omstillingsspil i meget høj klasse. Stort set alle forsøg var chanceskabende og derfor var det et antiklimaks, at en personlig fejl i FA - forsvaret efter 7 minutter, bragte LSF`s topscorer Emil Scott Rasmussen helt fri foran Ans i FA - målet og 1 - 0 til hjemmeholdet.

 

Det gav overskud til LSF, der i de næste 15 minutter virkede nærmest for stærke for udeholdet. I det 17. minut blev vi så vidner til et af de så absolut bedste mål i DS i dette efterår, da LSF på bedste Tiki - Taki stil ( Barcelona, når de er bedst ) udmanøvrede det arme FA - forsvar med 8 - 10 første gangs berøringer og på flotteste vis endte med at spille Emil Scott Rasmussen total fri til endnu en scoring og 2 - 0 var en kendsgerning.

 

En nydelse at se LSF `s tekniske spillere udfolde sig i topklasse var måske det ekstra kick, der var med til at "vække" FA 2000. Lidt over midtvejs i første halvleg viste især Jeppe Østenkær, men også Nassim og Lucas deres farlighed og hjemmeholdets forsvar med en storspillende kepper Kasper Bernth Sørensn måtte adskillig gange ty til flotte parader for at holde FA 2000 fra en reducering.

 

10 minutter før pauseteen lykkedes det så Lucas Simonsen at reducere til 1 - 2 på en ripost efter fornemt forarbejde af Jeppe Østenkær.


Så kom der gang i sagerne igen og de sidste minutter af første halvleg blev stærkt underholdende, dog mest for hjemmeholdet, hvor Emil Kjærsgaard med et tørt venstrehug bragte LSF på 3 - 1. Med til historien hører, at det var et dejligt solskinsvejr over Ledøje Idrætscenter og med næsten ingen vind og en velplejet grønsvær, kunne spillerne ikke ønske sig bedre forhold.


Havde LSF været det bedste hold i første omgang, så skulle de 2 indskiftninger hos FA 2000, Joakim Holm og topscorer Azaquoun, netop hjemvendt fra ferie, være med til at vende spilfordelingen i store dele af anden halvleg.

 

De sidste 45 minutter formede sig som et stort FA pres på LSF, som efter bedste og meget farlige evne, levede på omstillinger og her er de altså ret skarpe. Samtlige fremmødte tilskuere blev vidne til et sandt skue af fremragende fodbold fra begge hold, men nu tog udeholdet kommandoen og styrede i den grad begivenhederne og det resulterede i adskillge flotte opspil og mange kvalificerede afslutninger.

 

10 minutter inde i 2. halvleg landede et præcist udkast fra FA - keeper Ans i fødderne på Azaquoun, der i samme moment spillede Lucas fri til afslutning, som meget uheldigt ramte stolpen. Et kontra - angreb der var ca. 10 sekunder undervejs og man fornemmede at spillerne ville underholde og konstant forsøge at score mål.

 

Efter 20 minutters hæsblæsende flot fodbold havde anfører Jesper Rasmussen "sneget" sig med frem på en kontra og risposten fra en FA - afslutning havnede i fødderne på Rasmussen, som køligt afventede keeperens reaktion og roligt sendte kuglen i mål til reducering 2 - 3. Kort efter præsterede FA endnu et mønsterangreb, men desværre omsatte Lucas Simonsen ikke Azaquouns flotte forarbejde og superbe aflevering til mål, men desværre endnu et hug på overliggeren.

 

De fremmødte FA - tilhængere, godt 20 på dagen, fornemmede at det kun var et spørgsmål om tid før udligning var en realitet. Det havde Emil Scott Rasmussen dog ikke tænkt sig at vente på og midt i FA - presset bragte han LSF foran med 4 - 2 på en flot kontra.

 

Surt show for FA 2000, der dog ufortrødent fortsatte med at imponere med flot fodboldspil. Hjemmeholdet blev i de sidste 15 minutter lagt under stort pres og da Michael Jonssen på et flot langskud bragte FA på 3 - 4 , så blev spændingen intensiveret endnu en gang. LSF havde yderligere et par farlige omstillinger, der dog ikke gav Ans i FA - målet de helt store udfordringer og i den anden ende måtte Jeppe Østenkær se sit udlignende mål annulleret for offside.

 

Det brændte for alvor på foran LSF - målet og FA 2000 kan kun takke sig selv for at der ikke kom yderligere point på kontoen i dagens kamp. Store chancer blev desværre ikke omsat til mål og så kunne dagens dommertrio blæse for sidste gang denne lørdag i Ledøje og LSF kunne sætte 3 point ind på kontoen , som var yderst fortjente efter 1. halvleg, men så absolut tvivlsomme efter 2. halvleg.


Stor ros til begge mandskaber for en fair spillet og ekstrem underholdende fodboldkamp, som egentlig ikke fortjente en vinder eller taber, men som var en udsøgt reklame for fodbolden på dette niveau.


I en meget lige række betød dagens nederlag, at FA 2000 rykkede en plads ned i stillingen og nu indtager 4. pladsen efter Holbæk, Slagelse og Taastrup. Næste kamp for "Byens Hold" er på lørdag d. 19. august kl. 13.45 i Frederiksberg Idrætspark, hvor Karlslunde IF kommer på besøg.

 

Ledøje/Smørum - FA 2000 4-3 (3-1)
1-0 Emil Scott Rasmussen (5.)
2-0 Emil Scott Rasmussen (18.)
2-1 Lucas Simonsen (37.)
3-1 Emil Kjærsgaard (40.)
3-2 Jesper Rasmussen (66.)
4-2 Emil Scott Rasmussen (71.)
4-3 Michael Jonssen (75.) 

Redaktionen

(Foto: Ledøje Smørum Fodbold)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen