FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

FA 2000 is back in business

Lørdag d. 5. august tog "Byens Hold" på Frederiksberg, FA 2000, fat på årets comeback til den spændende turnering i Danmarksserien kreds 1. Mange nye modstandere venter i de kommende måneder og nogle har vi også stiftet bekendtskab med tidligere i DS.

 

Således var første modstander i Frederiksberg Idrætspark det ambitiøse team fra Herlev IF. I tidligere møder har der været spænding til sidste fløjt og i mange tilfælde også afgørende scoringer i overtiden. Det blev ikke tilfældet i lørdagens opgør, hvor FA 2000 på imponerende vis fejrede et vellykket comeback med en flot 2 - 0 sejr, efter 1 - 0 ved pauseteen, over et af de så absolut forventede tophold.


De fleste hold på dette niveau plejer altid at døje med efterfølgerne af en kort opstart, ferie hos mange spillere og mange andre "småskavanker" og det fakta ændrer sig selvfølgelig i takt med at vi kommer længere hen i turneringen. Hjemmeholdet havde til dagens kamp hele 6 nye med i startopstillingen + et længe ventet comeback til Mads Winther samt 4 af de "gamle" fra foråret + en stærk bænk med sene hjemkomster og en enkelt debutant.


FA 2000 startede stærkt og uimponeret med flere fremragende forsøg som satte de bageste geledder hos Herlev IF på mange prøver. Efter 3 minutter brød den fra Frem tilkomne Jeppe Østenkær glimrende igennem på midten, spillede flot Anton Gustavsen fri på venstrekanten og inde på midten var Lucas Oscar Simonsen, kommet til fra Fremad Amager, lynhurtigt fremme og flugtede Antons glimrende indlæg på bagsiden af stolpen.

 

Så burde Herlev være advaret og ikke alligevel. Bare minuttet efter strøg Nassim Djemai igennem hele Herlev - forsvaret og efter en førsteredning af Butt i Herlevmålet, så scorede Nassim på riposten og 1 - 0 føring til FA 2000. Den opmuntrende start gav ro, men også mod på mere og det flotte og fantasirige spil fra foråret fortsatte i de næste 15 minutter, hvor Herlev havde rigeligt at gøre med at holde FA 2000 fra at komme yderligere foran.

 

Udeholdet har også mange nye spillere i deres startopstilling, men spillestilen overraskede bestemt ikke. Erfarent begyndte Herlev så småt at overtage spillet på midtbanen, hvor FA 2000 `nye mand Michael Jonssen, kommet til fra HIK / B 93 , sammen med Comeback - Kid Mads Winther fik store udfordringer med at holde modstanderen fra at udligne.

 

Tæt på var Herlev på et indlæg, hvor nytilkomne keeper fra B 1908, Mohammad "Ans" Ali og ligeledes nye midterforsvarer fra Greve, Villads Backe, ikke fik koordineret samarbejdet og det efterfølgende hovedstød prellede af på overkanten af overliggeren.

 

Herlevs nye angriber Matin Al - Atlassi viste i flere perioder bevis på sin farlighed og her måtte "Ans " ud i flere fine redninger. Herlevs sikre boldomgang gjorde at FA 2000 i den sidste del af halvlegen kæmpede bravt for at holde dem fra scoringer og levede i bedste vis på omstillinger, hvor Jeppe Østenkær i samarbejde med de 3 " lyntoge " Lucas, Anton og Nassim hele tiden var farlige.

 

Sidste nye mand i forsvaret, Mikkel Dige, som FA 2000 har overtaget fra Avarta, klarede sig også hæderligt, trods sin meget sene opstart efter ferien og Mads Lange , der nu er skiftet til forsvarets højre side fortsatte sit meget høje niveau fra foråret. Anfører Jesper Rasmussen kunne efter 48 minutter være stolt af sit hold, der kunne gå til pause - te med en 1 - 0 føring.


Efter flere dages ulidelig regnmængder, havde både udøverne og de kun 130 tilskuere glæde af fint solskin og glimrende kampvejr denne lørdage eftermiddag og de sidste 45 minutter skulle også vise sig værdi at vente på.


Herlev IF foretog allerede 2 udskiftninger i pausen, mens FA 2000 fortsatte med med samme 11 til anden omgang. Samme start for FA 2000 i 2. halvleg og pres på modstanderen var første fløjt førte til fine opspil fra begge kanter og mange farlige indlæg der desværre ikke blev omsat til flere mål. Skulle udeholdet have glemt Anton G `s speed, så behøvede FA - Tifosis kun 5 minutter til at blive mindet om Antons færdigheder.

 

En delikat aflevering til Anton på venstrekanten blev kælent omsat til en " kanal" på Herlev - backen og et enkelt træk ind i banen senere overraskede Anton alle ved resolut med det "Kølige Højreben" at sende læderet op i den modsatte trekant, totalt uden chance for Butt i Herlevmålet. I øvrigt en scoring der heldigvis blev optaget på video og som allerede nu er set af over 900 på FA`s facebook - side.

 

Klassemål af Anton og så var FA 2000 endnu mere ovenpå. Lucas og Nassim voldte i den efterfølgende periode store problemer for Herlev - forsvaret og måtte ty til at begå flere frispark, hvor et par af dem lige uden for feltet forhåbentlig bliver bedre eksekveret længere fremme i turneringen.

 

Indskiftede Joakim Holm og Daniel Højland gjorde det glimrende på midtbanen trods meget forgæves løb, men begge spillere er altid i stand til at starte farlige kontraer og kun godt forsvarsspil fra udeholdet stoppede FA 2000 i at skabe yderligere scoringschancer. Herlevs indskiftede Frederik Widell havde 5 minutter før slutfløjt et fremragende hovedstød på overliggeren og for anden gang kunne hjemmeholdets tilskuere ånde lettet op.

 

FA 2000 `s dygtige forsvarsspiller Nicklas Højland fik de sidste 10 minutter og på dygtigste vis deltog Nicklas i at holde Herlev fra at score. 4 minutters ekstra tillægsminutter blev afviklet uden spændende indslag og så kunne FA 2000 glæde sig over en flot holdindsats med mange nye spillere og en fremragende 2 - 0 sejr. Nytilkomne Vincent Martin Kirk Christensen fra Vanløse kom ikke i kamp, men har ligeså stor andel i sejren.


Alle 15 spillere + de 9 fra truppen, der ikke spillede i dag, det sportslig ansvarlige team med Steffen Dam i spidsen og ikke mindst den spillende assistenttræner Danny Andersen ønskes et stort tillykke med dagens sejr, som blev til efter en meget turbulent torsdag aften, hvor cheftræner Tim Ilsø opsagde jobbet med øjeblikkelig virkning og nuværende assistenttræner Peer F. Hansen heller ikke kunne afse tid til at fortsætte i jobbet.


Sammen er vi stærke og det satte lørdagens fornemme resultat bestemt en tyk streg under. Frem mod den kommende kamp på næste lørdag i Ledøje Smørum, arbejder det sportslige udvalg på højtryk for at finde den helt rigtige trænerkonstellation, der vil FA 2000 det bedste ud i samarbejdets ånd.
Folk går men klubben består.

Forza FA 2000


FA 2000 - Herlev 2-0 (1-0)
1-0 Nassim Djemai (3.)
2-0 Anton Gustavsen (50.) 

 

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen