FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

EfterĂĄrets FA Tipskupon er nu klar

Kære Alle

Så nærmer sig efterårets turnering for FA 2000`s 1. hold, som på imponerende vis blev en suveræn nr. 1 i Københavnsserien og dermed gjorde comeback til Danmarksserien i første forsøg. Nu skal vi endnu en gang prøve kræfter med modstandere i landets 4. bedste række og FA 2000 har ikke brugt sommeren til ferie og hvile ;-)


Og hvad menes vi så med det ?

1 ) Vi har bibeholdt det succesrige trænerteam Tim Ilsø og Peer F. Hansen, som sammen med teamet sørgede for 12 sejre ud af 13 mulige i foråret 2017, hvor vi stort set spillede mange modstandere ud af banen.

 

2 ) Steffen Dam er tilbage, stærkere og mere erfaren siden sidst, i rollen som sportslig ansvarlig i samarbejde med senior - repræsentant John Stevns Henriksen.

 

3 ) Holdleder er stadig Jonny Timm suppleret med Martin Fugmann som 1. hjælp.

 

4 ) Målmandstræner er Emil Ousager og vi har tilknyttet NF CURA v / Nick F. Hansen som Fys - ansvarlig 2 gange ugentlig.

 

5 ) Vi har haft minimal afgang i spillertruppen og har fået masser af unge dygtige spillere fra højere niveau, som er blevet anbefalet at starte i FA 2000. En meget stærk trup i foråret er blevet en kende stærkere til dette efterår. Dog er vi også ramt af ferie i opstarten og første kamp, ligesom alle andre klubber formentlig også er det.

 

6 ) Vi kan desværre ikke give jer det store info om vores modstandere pt, men fra sidste sæson:, Begge nedrykkere fra 2. division - Holbæk og Fredensborg - er i vores pulje, begge runner up fra sidste sæson, Ledøje Smørum og Herlev IF, er i vores pulje, Slagelse gik ubesejret igennem Sjællandsserien og blev en suveræn nr. 1, Kastrup klarede en flot midterplacering samt Taastrup, Karslunde og Stenløse, som undgik nedrykning og sendte stærke klubber som Rishøj og Jægersborg ud af Danmarksserien.

Tipskuponen indeholder 13 ud af efterårets 14 kampe og indeholder ikke det første opgør mod Herlev IF, Carsten Broe er træner, lørdag d. 5. august kl. 13.45 i Frederiksberg Idrætspark, hvor du er velkommen til at komme forbi og se holdenes styrke.
Du må som sædvanlig bruge 19 tegn til at forme de 13 rigtige og du kan både sende kupon til mig samt indbetale på Falkenes konto. Ønsker du at benytte mobilepay, så overfør betaling til mig på 23353640 med tekst FA - Tipskupon.

 

Kuponen kan hentes her!


Du kan som altid følge med på FA 2000 `s hjemmeside, hvor du trykker på FA Tips og stillingen vil fremgå til højre på siden, når kampene er spillet og du har minimum 1 rigtig.

Rigtig god fornøjelse.

Jan Busk

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen