FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Opløftende takter i den sidste testkamp

FA 2000 fik resultatmæssigt ikke den bedste generalprøve før turneringen starter på lørdag mod Herlev, men ser man på præstationen, var billedet straks et helt andet.

 

Dels var modstanderen HIK fra 2. division med ambitioner om at spille med i den sjove ende af tabellen og dels snyder resultatet 3-0, for FA 2000 var særdeles godt med i kampen lang hen ad vejen. Den første halve time var relativt lige, hvor FA-defensiven så stærk ud - indtil en fejlaflevering blev opsnappet efter 30 minutter af HIK og straffet benhårdt.

 

Kort før pausen øgede HIK så til 2-0 efter et fint angreb, som blev afsluttet konsekvent. Anden halvleg blev brugt til at se mange af de nye ansigter an, og efter den kan man konstatere, at der bliver usædvanlig hård kamp om pladserne i denne sæson.

 

Alle leverede gode præstationer, og man skal oveni huske på, at flere af stamspillerne fra sidste sæson ikke var med. Lucas Simonsen var tættest på en scoring, da han på en flot afslutningen ramte sammenføjningen, og ved et par andre lejligheder burde FA også have scoret på meget store tilbud.

 

Det blev dog HIK, der lavede halvlegens eneste mål midt i anden halvleg og dermed lukkede og slukkede til 3-0. Det piller dog ikke ved, at det var en præstation med kraftig pil frem for de blåklædte, inden det går løs på lørdag!

 

HIK - FA 2000 3-0 (2-0)
1-0 (30.)
2-0 (44.)
3-0 (67.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen