FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Flot comeback i fin testkamp

Lørdag var det tid til første træningskamp for klubbens bedste mandskab. Modstanderen var Vanløse, der var et af de bedste DS-hold i foråret 2017 og derfor en glimrende testmodstander for FA 2000. Det var det da også. I en glimrende testkamp blev det nemlig 2-2 efter 2-1 til værterne ved pausen, og specielt i anden halvleg var der masser af gode momenter at tage med videre.

 

Det startede ellers ikke ret godt. Allerede efter to minutter havde den fodrappe Shabban Hussein snydt FA-forsvaret og scoret sikkert, og efter godt et kvarter klappede Mathias Dominicussen så til bolden fra kanten af feltet - og det gik flot ind uden den store chance for Rasmus Bendtsen i målet.

 

Dermed lignede det en lang eftermiddag i Vanløse, men FA fik arbejdet sig tilbage i kampen og reduceringen lå i luften. Det kom midt i halvlegen, da Anton Gustavsen, der flot brød igennem i venstre side og trillede den på tværs til en helt fri Lucas Simonsen, som blot skulle trille den sidste stykke over stregen.

 

Anden halvleg blev mere rodet i takt med de mange udskiftninger, men FA fortsatte med sætte Vanløse under tryk, hvilket gav en del hjørnespark og dødbolde omkring feltet. En af dem fik Mads Winther lov at sparke. Det var første gang på græs siden februar efter en lang skadespause, men det var ikke til at se.

 

Han kronede således et lovende indhop ved at tordne frisparket op i det ene målhjørne og dermed 2-2. FA pressede på mod slutningen for sejrsmålet, men fortjent nok blev det ved 2-2 i en meget fin testkamp!

 

Vanløse - FA 2000 2-2 (2-1)
1-0 Shabban Hussein (2.)
2-0 Mathias Dominicussen (16.)
2-1 Lucas Simonsen (23.)
2-2 Mads Winther (84.) 

 

foto: Vanløse IF

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen