FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Ferien er slut for klubbens flagskib

For de fleste fodboldspillere er efterårssæsonen noget, man først tænker på efter en sjus i strandbaren eller ved poolen i disse dage. Men for FA 2000´s bedste mandskab er forberedelserne til sæsonen i DS allerede begyndt. 

 

Således har spillerne allerede været igennem to træningspas under Tim Ilsøs og Peer F. Hansens kyndige ledelse, og torsdag var de dygtige folk fra NF Cura Fysioterapi så forbi for at give de helt optimale betingelser, inden det går løs mod oprykningsfavoritterne fra Herlev lørdag 5. august på Frederiksberg Stadion.

 

Der har været et imponerende fremmøde til de to første træninger, med 16-18 spillere begge gange, og det lover derfor godt inden starten på efteråret, idet der stadig er en håndfuld stamspillere fra efteråret, der endnu ikke har meldt sin ankomst. 

 

Som det næsten er tradition, er der også en masse nye ansigter i truppen. Et par af dem er fra egne rækker, idet 2. holdets topscorer Tobias Barbosa var blandt de fremmødte, mens også klubbens eget stortalent Jeppe Liisberg Garly var med. De andre nye spillere får en præsentation her på siden, når vi når tættere på sæsonens start.

 

Trænerteamet har også arrangeret to træningskampe indtil videre, så vil du ud og se, hvordan det står til i forberedelserne til DS-sæsonen, så sæt kryds i kalenderen hér:

 

Lørdag 22. juli klokken 13.00 i Vanløse
Vanløse (DS) - FA 2000 


Lørdag 29. juli klokken 12.00 i Hellerup (HIK´s anlæg)

HIK (2. div.) - FA 2000 

 

Der kan blive arrangeret flere træningskampe, og de vil naturligvis blive opdateret her på siden. Så kom ud og kig og støt 1. senior i kampen om at blive klar til Danmarksserien.

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen