FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Et forrygende forĂĄr af FA 2000

Et forrygende forår af FA 2000`s 1. senior nåede sit fodboldmæssige klimaks lørdag eftermiddag i Klosterfælleden på Østerbro med 3-1 sejren over BK Skjold. Kampen vil som helhed ikke gå over i historien som en af de bedste, men spændingen og intensiteten blandet med en noget tung kunstgræsbane og et godt spillende Skjold-mandskab var med til at holde de godt 50 "medrejsende" FA - tifosis på pinebænken i den første time.

Første halvleg var spillemæssigt meget lige og de få chancer der var indledningsvis tilfaldt gæsterne fra Frederiksberg. Hjemmeholdet gik uimponeret til opgaven og havde flere gode omstillinger, der som oftest blev bremset af et endnu meget stærkt spillende firkløver i FA`s bageste geled. Bag de 4 "musketerer" havde FA 2000 Rasmus Bendtsen, som blev sat på få, men sikre opgaver. Midtvejs i første omgang havde topscorer Azaquoun mandet sig op til lidt fin boldomgang på midten af banen, og med en "kattepote" sendte han lyntoget Anton Gustavsen afsted på venstrekanten, og med et par fine træk forbi den direkte modstander, besluttede Anton sig til, med et tørt venstrehug, at bringe FA 2000 i front med 1-0 og på oprykningskurs. Det gav den naturlige ro i spillet og flere god kombinationer flød nu ned mod Skjold - målet. Blandt de fine tilbud havde Joakim Holm et kanonhug, som Skjold - keeperen desværre parerede til hjørne. Som sædvanlig, her i foråret, ventede de mange tilskuere på den næste FA scoring, men da den udeblev, så kunne vi skuffede konstatere, at Skjold bragte sig tilbage i opgøret med en udligning godt 10 minutter før halvtid. Skjolds hurtige og teknisk dygtige kantspillere satte en hurtig omstilling i gang og for en sjælden gangs skyld lykkedes driblingerne for Skjoldspilleren som sluttelig sendte læderet under den fremstormende FA - keeper. 1-1 og pludselig var oprykningen meget længere væk og dagens dommer kunne uforstyrret fløjte til vandpause i den rimelige varme eftermiddags - sol.

I 2. halvleg satsede hjemmeholdet stort fremad, og allerede efter 2 minutter kunne det være gået galt for FA-holdet, der ikke var kommet helt ud til de sidste 45 minutter. Et fornemt opspil i Skjolds højreside blev med ganske enkle midler og afleveringer ekspederet ind til en næsten fri Skjold - angriber, der resolut sparkede til bolden som ramte det yderste af stolpen og sprang i spil igen. FA havde benyttet pausen til at indskifte Thomas Aarris i stedet for en godt fightende Daniel Højland Nielsen og ham hører vi mere til senere. Efter den optimistiske start fra hjemmeholdet, begyndte FA`s gode fysik og kondition at gøre sig gældende. Presset aftog fra Skjold og FA 2000 fik flyttet spillet længere frem på modstanderens halvdel. Nassim Djemai var skiftet ind for målscorer Antonsen, og skabte med det samme uro i Skjold - forsvaret, dog uden at sætte keeperen på de helt store opgaver. I takt med at spillet blev flyttet længere frem på Skjolds halvdel, begyndte Tomas Aarris også at finde mere plads til sit teknisk meget fine spil. Godt halvejs oppe på modstanderens bane modtog Thomas bolden fra venstrekanten, og fra godt 25 meter lod han kuglen hoppe en enkelt gang, hvorefter den blev sendt direkte op i nettaget til 2-1 føring for FA 2000 og helt uden chance for målmanden hos Skjold. Det gav i den grad mere optimisme til FA 2000, og som sådan fandt de tilbage til det flotte spil, der havde præget holdet i de foregående 11 kampe. Østenkær og Holm satte sig på midtbanen og fremme gik det nu stærkt med Danny og Nassim som direkte udfordrere. Ikke at topscorer Aza var decideret anonym, men at holde Ramadan gør ikke disse spillere mere energiske. Vi var tilbage på oprykningskurs og med godt et kvarter igen blev disse forventninger forstærket. Et frispark i FA`s højreside ved straffesparksfeltet blev elegant sendt forbi alle i Skjoldforsvaret og hvem dukkede op her, Nassim Djemai og med en blød højrefod bragte han FA 2000 i front med 3-1 og Skjoldholdet ude af kampen om at få point i dag. Små 5 minutter senere burde der være dømt straffespark til Nassim, som blev både væltet og skubbet i det kriminelle felt, men både liniedommer og hoveddommer kiggede på hinanden ude at reagere og som sådan forblev fløjten tavs. I de sidste minutter havde Skjold deres sidste afslutning på mål , som Rasmus enkelt klarede og et par udmærkede forsøg fra Anton og Danny Andersen gik snævert forbi målet, og så sluttede det 3-1 til FA 2000.


Oprykningen var sikret med marginal og et lettelsens suk samt stor glæde fra tilskuerne bragte FA - spillerne med trænere og holdleder til den obigatoriske sejrsdans på kunstgræsbanen. En dans der i øvrigt allerede nu er set af over 100 på facebook.
En vellykket comeback - plan for FA 2000 `s 1. senior om at komme tilbage til danmarksserien i første forsøg lykkedes og det skyldes i høj grad det gode samarbejde for alle omkring holdet og troen på at det kunne lykkes. At efteråret 2016 på ingen måde afspejlede sæsonen, viste foråret 2017, hvor det nu er blevet til 11 sejre i de 12 kampe.

 

Tilbage er nu forårets sidste kamp mod rækkens nr. 2 BK Union på lørdag d. 10. juni kl. 15.00 i Frederiksberg Idrætspark. Tillykke til Union, der sikrede sig 2. pladsen og play - off kampene mod nr. 2 i de sjællandske rækker , BSF og Oddsherred, efter en meget spændende afslutning og 2-1 sejr over den nærmeste udfordrer NB Bornholm.

 

FA 2000 inviterer til fejring af oprykningsholdet og der vil i dagens anledning være gratis adgang for alle der ønsker at komme forbi og give deres begejstring med til Byens Hold fra FA 2000, der i den kommende sæson igen skal spille danmarksserie - fodbold.

Besøg også vores Facebook side, hvor der vil være billeder fra dagens opgør!

 

Hvor er det godt at holde med FA 2000. 


Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen