FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

FA 2000 fik revanche mod FB

Forrygende lørdag med godt vejr, masser af tilskuere og fuld fortjent revanche til FA 2000 mod FB. Sejren blev på sikre 4-0 efter 3-0 ved pauseteen og det var ikke et mål for lidt - tværtimod. Om FB havde studeret Rønne`s taktik fra sidste uge med at forsøge at angribe højt på FA 2000, skal være usagt, men det lignede næste et deja vu fra kampen på solskinsøen. Dog skulle FA 2000 kun bruge godt 9 minutter mod FB før Mohamed Azaquoun med sin scoring nr. 28 bragte hjemmeholdet i front med en tør halvflugter, tæt op ad FB - keeper Mads A. Petersen. Så var opgøret ligesom sat i gang med en tidlig scoring og mindsandten om de tilskuere der kom et kvarter ind i kampen ikke også missede scoring nr. 2 efter 12 minutter, da FA - anfører Jesper Rasmussen øgede til 2-0 efter passivt forsvarsspil i FB - forsvaret. Noget af en koldstart for FB, der nok ikke havde set hele tv - klippet færdig fra sidste uges opgør, for her gik det også stærkt. FB ledte klogt nok efter åbninger på kanterne for at iscenesætte deres topscorer Christian Pihl, der gjorde comeback i dagens kamp, men det blev ved "lige ved og næsten", og FA - keeper Rasmus Bendtsen var nærmest arbejdsløs i første halvleg. I modsatte ende var FA 2000 stort set farlige hver gang og FB -forsvaret blev sat på mange prøver og skulle de være passeret, så præsterede Mads A. Petersen flere flotte redninger for sit hold og afværgede en måske endnu grimmere start. Begge hold skal dog roses for det fine tekniske spil, som dagens 322 tilskuere blev begunstiget med og de mange fremmødte "tifosis" fra begge lejre håbede naturligvis på at deres mandskab ville score. Nassim Djemai og Anton Gustavsen huserede flere gange med hurtige ryk på FA - fløjene og holdt som sådan FB `erne meget beskæftiget og spørgsmålet var , hvor længe FB kunne holde FA fra at score. Svaret var i 26 minutter og så tog Nassim Djemai affære på venstrekanten , hvor han ene mand satte 6-7 FB `ere af med sine finurlige driblinger og i skudøjeblikket lavede "kig væk finten" for uselvsisk at spille Mohamed Azaquoun helt fri til en enkelt scoring og føring 3-0. Eminent spil af Nassim og Azaquouns 29. scoring i sæsonen var en realitet. FB kom i slutminutterne tættere på FA - målet , men skabte ikke nogen egentlig chancer og så gik begge hold i omklædningsrummet.


Den gode stemning i Frederiksberg Idrætspark blev kun bedre af, at solen nu virkelig viste sig fra sin bedste side og forventningerne var store til begge hold i de sidste 45 minutter. Uldbjergs tropper havde både travlt med selv at tænke i reduceringsbaner og skabe mere spænding i opgøret, men samtidig skulle de defensivt stå distancen og sørge for at FA 2000 ikke ville løbe dem helt over ende. Modsat fortsatte Ilsø og Hansens FA - udvalgte den offensive stil med pres - spil højt på boldhaveren og det udløste naturligvis flere omstillinger fra begge hold. Indledningsvis blev der måske satset lidt for meget på vinderafleveringer fra hjemmeholdets side og satse på yderligere lette scoringer, men det gjorde det faktisk nemmere for FB - forsvaret at cleare og sætte tempoet lidt ned i den hektiske startfase. Lige ved og næsten i flere tilfælde og tættest på scoring var de ivrige offensive folk fra FA efter kvalitative indlæg fra kanterne og også enkelte gode forsøg fra distancen. Var FA 2000 tilfreds med at vende cifrene fra efterårets kamp eller skulle vi forkæles til sidst ? Heldigvis havde "De blå" besluttet sig for en ekstra indsats i de sidste 15 minutter og kampen sluttede i et større bombardement af FB - målet. Undervejs havde FA sat alle 3 indskiftere ind og Thomas, Danny og Anders satte straks tempoet i vejret. Først diskede de teknisk dygtige FA `ere op med et flot pingpong spil i det 78. minut, hvor bolden smukt blev lagt i fødderne på Azaquoun, som i næste moment spillede den nybagte far, Danny Andersen, fri til en smuk og enkelt scoring og ændring på måltavlen til 4-0. Om det så tog det sidste håb fra FB - mandskabet skal være usagt, men nu producerede FA 2000 chancer på samlebånd og uden at nævne alt for mange navne, så kunne det godt være endt i en større målmassakre, havde FA`erne indstillet sigtekornet lidt bedre og havde et par forsøg taget stolpe ind i stedet for stolpe ud. Kampens glimrende dommertrio kunne blæse kampen til ende og FA 2000 havde med 4-0 sejren ikke bare fået revanche for efterårets nederlag til naboerne, men også vundet kampen "samlet". Den 9. sejr og den 8. i træk ud af 10 mulige i forårets turnering konsoliderede FA 2000 `s førsteplads i Københavnsserien, hvor det formentlig nu kun er NB Bornholm og BK Union der er de reelle udfordrere. Med 3 kampe tilbage fører FA 2000 stadig med 5 point foran Union, der slog KB i topgøret med 2-0 , og med 8 point ned til NB Bornholm.

 

Skulle du have været forhindret til denne lørdags lokalbrag mod FB, så kan FA 2000 tilbyde endnu et lokalbrag på lørdag d. 27. maj kl. 13.45 i Frederiksberg Idrætspark , hvor KB kommer på besøg og der igen er gratis entre for alle, der måtte være interesseret.


Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen