FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Kom og støt klubbens 1. senior hold

Forårets første lokalbrag er mod FB, som fortjent vandt det første opgør i efteråret med 3 - 0. Nu har vi "hjemmebane" og så skal vi gøre vores bedste for at få en sejr. Disse kampe har deres "eget liv" og derfor kan det kun blive en intens fodboldkamp, som tilskuerne har i vente. FA 2000 har ventet et halvt år på at få revanche og der er sket meget siden sidste møde. FA har bibeholdt 1. pladsen i KS og udbygget pointføringen med 8 sejre i 9 kampe og skal vinde for at holde kursen mod oprykning til DS , mens FB indtager en midterplacering med mere beskedne resultater i foråret og har udspillet deres rolle med hensyn til op - eller nedrykning.
Vi byder spillere, trænere , holdledere og tilhængere af Frederiksberg Boldklub velkommen til dagens opgør, hvor vi håber på en fair og velspillet kamp og hvor det bedste hold må vinde.

 

Falkene er klar med masser af kolde øl og sodavand, frankfurtere og bøfsandwich samt kaffe og den varme "Kakao". Der er ingen grund til ikke at bruge et par timer på god fodbold og masser af socialt samvær.

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen