FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Flot og sikker sejr i Rønne

Lørdagens udekamp for FA 2000 skulle spilles på solskinsøen Bornholm mod Rønne FB, som før har givet mange gæstende hold en svær oplevelse på Rønne Nord Stadion. FA 2000 `s førerhold i KS havde sammen med træner Tim Ilsø tænkt sig et andet taktisk forløb af dagens topkamp og efter endnu en FAntastisk flot fodboldopvisning af "De Blå", så endte topkampen med en knusende 5 - 1 sejr til gæsterne fra Frederiksberg efter 2 - 1 føring ved pause - teen.

De 14 spillere og trænerteamet fik i dagens udekamp opbakning af 12 medrejsende "Tifosis", Hovedsponsor Niels Hald / Dan Bolig, John og Maibritt Stevns Henriksen, Michael og Hanne Andersen, Benny Hansen og Birgitte Nor Nielsen sammen med Max Nor Nielsen, Rene Gaunnning, Michael Nielsen samt Henrik Theil og Jan Busk.

Om det var udslagsgivende for dagens præstation skal ikke debatteres, men de 14 udtagne spillere var virkelig parate fra kampens første fløjt. Hjemmeholdet har tidligere valgt at stå langt tilbage på banen og leve på omstillinger, men de udfordrede FA 2000 og kampen virkede jævnbyrdig. Det holdt dog kun i 13 minutter og så kickstartede topscorer Mohamed Azaquoun dagens flotte fodboldopvisning fra udeholdet. Et godt forabejde af Anton, hvor Aza modtog bolden, en smart finte lige uden for feltet og et tørt venstrehug uden chance for Rønne - keeper Lucas Olesen bragte FA 2000 i front. Så var vi ligesom i gang og kun 3 minutter senere sendte Daniel Højland Nielsen Nassim Djemai i dybden og med en lækker inderside passerede Nassim endnu en gang Lucas Olesen og 2 - 0 til FA 2000. Rønne forsøgte med flere fine tiltag , men endte som oftest i kløerne på Power - midtbanen, Holm - Højland - Østenkær, og skulle de endelig komme forbi, så var de bageste rækker med Jesper, Mads, Thorsøe og Nicklas Højland klar med clearinger. I målet havde Rasmus Bendtsen godt midtvejs i første halvleg en flot redning på et glimrende hovedstødsforsøg fra Rønne. I den modsatte ende kan vi nævne et par Giga - chancer til Anton omkring den halve time, gode gennembrud af Nassim og vi sad faktisk bare og ventede på den næste FA - scoring. Rønne ville meget gerne tilbage i kampen og havde et udmærket forsøg 10 minutter før pausen, hvor Rasmus Bendtsen var passeret, men hvor Mads Lange sparkede bolden langt væk fra farezonen og hvor FA 2000 - forsvaret sjældent tillod at det blev farligt, så kom reduceringen alligevel 10 sekunder før halvtid, hvor Rønne - forsvaren Emil Munk Jensen havde vovet sig med frem og på en nedfaldsbold lige uden for feltet tordnede kuglen op i nettaget, helt uden chance for en ellers arbejdsløs FA - Keeper.

Det solbeskinnede Rønne Nord Stadion og dagens 203 tilskuere havde fået fornyet spænding og måske lidt tro på en ændring af kampens gang til 2. halvleg i Rønne - lejren.

2. halvleg blev fløjtet i gang og 6 minutter senere var alt spænding forduftet. Skulle der være nogen , der havde håbet på lidt spænding fra hjemmeholdets tilskuere, så sørgede "De blå" for, at det ikke kom til at ske. 4 minutter var der spillet , da Anton med endnu et af sine hurtige ryk på venstrekanten kom fri og sendte en aflevering ind i Rønneforsvaret, hvor Mohamed Azaquoun også var at finde og så bragte han med sit andet og 27. scoring i sæsonen FA 2000 i front med 3 - 1. 2 minutter senere var der igen fare på færde i Rønne - forsvaret, der dog clearede til hjørnespark. På det efterfølgende indlæg sendte Daniel Højland Nielsen bolden på overliggeren, men fulgte selv op med endnu et hovedstød og så var FA 2000 i front med 4 - 1. FA 2000 var nu i fuld kontrol og diskede op med masser af flot spil, garneret med et utal af forskellige afslutninger og de 12 medrejsende FA tilskuere blev i den grad underholdt og det blev gengældt med fine tilråb til holdet. Midtvejs i 2. omgang blev vi så beæret med endnu et mål og denne gang var det heldigvis Anton Gustavsen, som efter en meget ihærdig indsats bragte FA 2000 i fornt med 5 - 1 efter et tørt venstrebenshug i det korte hjørne. Resten af kampen blev en opvisning i fornemt fodboldspil fra FA 2000 og selv om Rønne FB havde energien til stadig at spille med, så tillod et på dagen meget stærkt FA 2000 hold ikke hjemmeholdet nogen chancer overhovedet og var selv meget tilfredse med at vinde 5 - 1 over rækkens nr. 5 på udebane. 2 gule kort i slutfasen med 1 til hvert hold blev diskuteret på tribunen og efter 3 minutters tillægstid. kunne dagens dommertrio blæse i fløjten for sidste gang og afslutte en flot præstation af FA 2000. En afsluttende sejrsgestus fra holdet til de glade FA - tilhængere bragte endnu mere glæde i FA - lejren og den efterfølgende rejse hjem fra Bornholm fortsatte med godt humør og lidt til at skylle dagens resultat ned med.


FA 2000 har nu med 4 kampe tilbage i årets turnering en føring på 5 point ned til BK Union på 2. pladsen og 6 point til KB på 3. pladsen. Netop disse 2 hold mødes på lørdag d. 20. maj. FA 2000 har nu 2 hjemmekampe i træk og begge er lokalbrag. Lørdag d. 20. maj kl. 15.00 tager vi imod FB i Frederiksberg Idrætspark og her har vi revanche til gode fra efterårets 3 - 0 nederlag og lørdagen efter d. 27. maj spiller vi samme sted mod KB kl. 13.45.

Men først gælder det altså kampen mod FB på lørdag d. 20. maj kl. 15.00 , hvor der vil være gratis adgang for alle , der skulle have lyst til at overvære kampen. Disse kampe har som regel sit "Eget liv" , så det skal nok blive underholdende, så sæt et par timer af din lørdag af til dette lokalopgør. Vi ved jo ikke hvornår vi mødes igen.
Håber vi ses på lørdag d. 20. maj.

 

NB. Se også billeder fra turen på vores Facebook-side.

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen