FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

FA 2000 - BK Frem lørdag d. 6. maj.

Det flotte vejr holdt sit indtog i Frederiksberg Idrætspark i lørdagens FA 2000 kamp , hvor " Byens Hold " stod for al underholdningen i dagens kamp mod gæsterne fra BK Frem og sejrede sikkert med 4 - 0 efter "kun" 1 - 0 ved halvleg.

De alt for få tilskuere ( 101 ) der havde fundet vej til Frederiksberg Idrætspark lørdag eftermiddag gik glip af en stærk indsats fra FA 2000, der stort set udraderede gæsterne fra Valby i samtlige 90 minutter. Fra første fløjt satte hjemmeholdet pres på det unge Fremmer - mandskab og chancer blev skabt på løbebånd, i en første halvleg, hvor Frem - keeper Stefan Sørensen udrettede små mirakler. Allerede i kampens 7 minut havde de fleste FA - tilskuere hænderne i vejret, da Rasmus Østenkærs smukke hovedstød var på vej i mål, men til alt uheld ramte vor egen Mohamed Azaquoun i ryggen og fra målstregen sprang i spil igen. Frems dygtige teknikere forsøgte sporadisk at etablere nogle kontra - angreb og på et sådant kom deres eneste afslutning i første halvleg efter 15 minutter , hvor et kvalificeret langskud gik uden om målet. Resten af halvlegen formede sig som et stort bombardement af Frem - målet, hvor Joakim Holm og Topscorer Azaquoun i flere tilfælde havde chancen for at bringe FA i front. Paradoksalt skulle der et straffespark til efter 31 minutter , hvor Thomas Aarris Jensen blev fældet i det kriminelle felt og sikkert selv eksekverede. Efterfølgende havde de ivrige FA -spillere igen flere flotte opspil, et utal af chancer, men afslutningerne fra både Aza og Østenkær stod desværre ikke mål med det fine spil og vi måtte "nøjes" med 1 - 0 ved pausen.

Spillelysten fra hjemmeholdet fortsatte i 2. halvleg, hvor spillerne i samtlige kæder genpressede så det var en fornøjelse og allerede efter 2 minutters spil bragede Azaquoun bolden på stolpen som en advarsel til udeholdet om, hvad der var i vente for de sidste 45 minutter. Danny Andersen står foran familieforøgelse i de kommende dage og måske var tankerne et andet sted på de 2 store muligheder han havde i anden halvleg. I respekt Danny, de var store, men vi forstår så udmærket, hvis du venter med målene til efter du er blevet far, forhåbentlig på torsdag. Nassim Djemai var endelig blevet sine skader kvit og i dagens anledning både spillede han fra start og Stadion blev besøgt for første gang af Nassims søde mor. En meget begejstret Fru Djemai kunne efter 68 minutter se sin søn bringe FA 2000 i front med 2 - 0 efter en glimrende frispilning fra Aza. En herlig scorings - gestus fra Nassim til mor på tribunen og med 25 minutter tilbage af opgøret kunne vi håbe på mere underholdning af de blå. 6 minutter senere havde Frem sin eneste reelle afslutning i 2. omgang, hvor endnu et langskud gik godt en meter over FA - målet. Det store spørgsmål blandt tilskuerne , var at Azaquoun endnu ikke havde scoret, men de forundringer blev besvaret godt 10 minutter før slutfløjt, hvor Daniel Højlund elegant med en firsttimer, spillede Aza fri og topscoreren svigtede ikke og øgede sikkert til 3 - 0. Så var Aza tændt og 3 minutter senere øgede han med sit 25. sæsonmål til 4 - 0 efter "indendørs" afleveringer fra Felix og Nassim i feltet. Som tidligere nævnt kunne det være gået langt være for BK Frem, der i Stefan Sørensen havde en dygtig keeper og redningsmand. Havde hjemmeholdet kendt deres besøgelsestid, så kunne det være endt med to - cifrede scoringstal,men holdet skal roses for stor energi og masser af flot fodboldsspil.


Den sikre sejr betød naturligvis, at FA 2000 stadig indtager 1. pladsen i KS og med dagens resultater øgede føringen fra 3 til 5 point ned til BK Union der måtte nøjes med 0 - 0 mod FB. Næste kamp for FA 2000 er mod Rønne FK på lørdag d. 13. maj på Bornholm og her er der arrangeret "Tifosi - tur", hvor 1. senior får opbakning fra mindst 15 medrejsende tilhængere. Allerede nu kan vi informere om, at de 2 næste hjemmekampe er lokalbrag i Frederiksberg Idrætspark og lørdag d. 20. maj kl. 15.00 er første "brag" hvor FA 2000 tager imod FB og lørdagen efter d. 27. maj dækkes der op til kampen mod KB kl. 13.45.

 

Sæt allerede kryds i kalenderen nu og så håber vi på samme opbakning fra meteorologisk institut til begge kampe. Der vil til begge lokalbrag være gratis adgang til kampene for alle.

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen