FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Målmænd rækker ud efter stjernerne!

Flyvende FA2000 målmænd rækker ud efter stjernerne!
Målmanden er en helt central spiller for ethvert fodboldhold, men ofte en overset gruppe, når det kommer til specialetræning. På Frederiksberg - findes en af landets største fodboldklubber FA2000 med mere end 1700 medlemmer - men også en af landets allerbedste akademier for målmænd.

 

Det er akademiets vision at skabe dygtige målmænd til egne hold, samtidig med at de bedste af akademiets målmænd opnår et niveau, der gør dem interessante for landets elite-/ superligaklubber. Kort sagt målmænd, der flyver højt og rækker ud efter stjernerne!

 


Det er derfor med stor glæde at vi kan annoncere en sponsoraftale mellem Tycho Brahe Planetariet og FA2000`målmandsakademi, der omfatter akademiet elite-målmænd i række U11-U15. Sponsoratet gør det muligt at fortsætte det positive og målrette arbejde med de unge målmænd, hvor ambitionen ikke bare er at række ud efter stjernerne, men en dag selv blive en af dem!
Samarbejdet giver blandt andet mulighed for en spænende dag i Planetariet for de unge målmænd, men sætter samtidigt sit præg i lang tid fremover, da det også indebærer træningstøj til de unge talentfulde målmænd. FA2000 siger tak til Planetariet for det gode samarbejde!


På billedet ses en række af de målmænd og trænere, som aftalen kommer til gode. FA2000 A-målmænd med trænere. Bagerst fra venstre ses Cheftræner Lars Astrup, Frederik U15, Mathilde U15, Hector U14 samt Daniel (træner). Forrest fra venstre ses Ella U13, Christian U11, Mads U12 samt Daniel (træner). 

(Indsat billede) Mads og Hector - to af FA2000 talentfulde målmænd på vej i Planetariet.


Kort om FA2000 målmandsakademi:
FA2000`målmandsakademi er en del af klubbens elitesatsning, hvor der tilbydes fast målmandstræning for klubbens ungdomsmålmænd, med det sigte at udvikle og skabe dygtige målmænd. Trænerteamet består af topprofessionelle trænere med mange års erfaring, der enten har praktisk erfaring fra højt niveau eller har en målmandslicensuddannelse fra DBU.
Målmandstræning består af grundlæggende øvelser, forståelse for spillet og gentagelse på gentagelse. Ud fra de principper bygger vi målmanden op fra bunden, giver de værktøjer, der skal bruges og ikke mindst arbejder ud fra gribeteknik, springteknik, placering og timing.
Målmandstræningen fokuserer på personlig og teknisk udvikling i forhold til den enkeltes individuelle niveau og de hold som målmanden er tilknyttet.

 

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte chefmålmandstræner Lars Astrup på tlf 2222 0672 eller sportschef Steen Kundby, steen@fa2000.dk Du kan læse mere om målmandsskolen på www.fa2000.dk i ungdomsområdet under FA Akademiet.


Jørn Henrik
Målmandsakademiet & U11

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen