FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

9. Senior i vaskeægte topbrag!

Vaskeægte topbrag! Sådan lød beskeden fra trænerteamet ved udtagelsen til mandagens kamp mod rækkens nr. 2, Husum BK. Husum var ligeledes ubesejret efter de første fire runder.
Dette skulle kampen hurtigt vise sig at leve op til. Ikke mindst på grund af de knap 50 tilskuere, der var mødt op. Tilskuere, som på bedste Husum-vis brokkede sig højlydt over enhver dommerkendelse, hvilket skulle vise sig at påvirke den noget nervøse, debuterende serie 2-dommer.
Kampens 1. halvleg bølgede frem og tilbage med FA som det mest dominerende og chanceskabende hold. Der blev produceret en del farlige forsøg og for at nævne nogle, kunne to kvalificerede hovedstødsforsøg fra Sundgaard og et overliggerskud fra Filip snildt have resulteret i en pauseføring. Husum skabte også en smule i den anden ende, men havde reelt blot et enkelt nærgående forsøg. Dette afværgedes af Carl og en generelt velspillende FA-defensiv.
0-0 ved pausen efter en halvleg, der havde budt på højere tempo og intensitet end FA havde oplevet hidtil. Dog var fornemmelsen, at FA kunne give mere og sætte gearet en tak op.
Dette skete også fra 2. halvlegs start. En halvleg, der skulle vise sig at blive en højdramatisk affære med hele 4 mål, 4 kort og en masse fight fra begge mandskaber.
En efterhånden velkendt FA-kombination resulterede i, at målkontoen blev åbnet. En dødbold fra Joachim blev med sukker på lagt lige i panden på undertegnede (Christian "Zlatan" Larsen), der, hvis jeg selv skal sige det, scorede et af karrierens bedre hovedstødskasser. 0-1 og presset var på hjemmeholdet.
Herefter fulgte en periode, hvor FA kom i overtal og pressede hårdt på for det vigtige 2. mål. Men ak, ud af ingenting sendte Husum en lang bold i dybden til en hurtig kantspiller, som behandlede kuglen med klasse. Udligningen blev for lang afstand hamret op i modsatte målhjørne. Hatten af for det mål.
FA viste dog endnu en gang mental styrke og lod sig ikke slå ud af den ufortjente udligning. Ikke lang tid efter lagde en velspillende "Dan Anton"-Daniel en flot bold op til Neimanas, der lagde den til rette for undertegnede. Afslutningen blev blokeret højt op i luften, men den efterfølgende luftduel blev vundet og bom, der stod Kring med målnæse og skabte forløsningen. 1-2, og vi var oven på igen.
Kampen gik derefter ind i en fase, hvor dommerens nervøsitet kom til udtryk i lidt for høj en grad. Han mistede kontrollen over kampen og fik undervejs delt yderligere tre gule kort ud. Men nok om det, Husum formåede ikke at skabe noget alvorligt overfor et hårdt kæmpende og godt organiseret FA-mandskab. I undertal formåede FA derimod at lukke og slukke på en omstilling. I noget der mindede om en 3 mod 4-situation modtog Sjællandbolden centralt på banen og kunne levere en perfekt tempereret stikning til Filip, der fra kanten af feltet køligt udplacerede keeperen. 1-3!
Samlet set en kamp, som var toppen af Serie 2 værdig, og hvor FA på ny viste, at de hører til på et højere niveau. Godt arbejde, gutter !!


Kampfakta:
0-1 Christian "Zlatan" Larsen (ass. Joachim)
1-1 Husum
1-2 Martin Kring (ass. Christian "Zlatan" Larsen)
1-3 Filip Hansen (ass. Jonathan Sjælland)
MoM: Christian "Zlatan" Larsen (6 stemmer)


Gule kort:
Mads Kragh Hansen
Martin Krüger Beck

 

Referent

Christian Larsen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen