FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Så er senior sæsonen i gang

Så fik vi en stor del af seniorholdenes sæson sparket i gang, billedligt talt.

 

Vores 1. senior hold har allerede været i gang et par uger med knebne nederlag som resultat. De møder for øvrigt Virum-Sorgenfri i dag (9/4) kl. 13.00 på udebane.

 

I mandags mødte vores 2. senior B93 ude, hvor det også blev til et nederlag på 1-0. En kamp der burde være afgjort i første halvleg til FA`s fordel, men som det ofte går, når man ikke scorer på sine chancer - ja så taber man.

 

Onsdag var vores bedste 7m hold, der spiller i Mesterrækken, også i aktion. Det blev desværre også til et nederlag, da man måtte se sig besejret med 3-1 af Fremad Amager.

 

Fredag var der ikke mindre end 5  FA hold i aktion. Første hold var vores nye 7m-3 ledet af Stig og Jens Kristian, som hentede de første FA point ved at spille uafgjort  3-3 i Kløvermarken mod KFB. Tllykke til holdet med deres FA debut, og det første "FA senior-point" i sæsonen.

 

På Jens Jessensvej spillede 4., 8. og 9. senior kl. 18.15 og kl. 20.00 sluttede 3. senior så aftenen af!

4. senior vandt i overlegen stil med ikke mindre end 6-0 over Heimdal, og kan derfor bryste sig med sæsonens første FA sejr i senior afdelingen.

8. senior havde ikke en af deres bedste dage, og trods mange chancer blev det til et nederlag på 1-5 til et effektivt hold fra Skjold.

9. senior tog også alle 3 point, og vandt med en forrygende slutspurt ikke mindre end 5-2 over AB-Tårnby

3. senior skulle så lukke ballet med deres kamp mod B1903. Kampen var i starten lige, med en kneben overvægt til FA, det resulterede da også i en tidlig FA føring efter 11 minutter. Valdemar spilles fri foran kassen og afdribler en mand eller to i forsvaret før han scorer usvigelig sikket. Koncentrationsniveauet falder derefter, så B1903 kommer meget mere med i kampen, og kan 10 minutter før pausen udligne.

I anden halvleg bølger kampen frem og tilbage, uden at nogen af holdene kan sættes sig på kampen. Man fornemmer at den næste scoring meget vel kan afgøre dysten. Vi skal helt frem til det 75. minut før det sker, heldigvis er det med FA som målscorer. Deniz spilles fri foran målet, og scorer sikkert. Bare 7 minutter senere afgøres kampen endeligt, og igen er Deniz involveret med en flot detalje. Med fodsålen spiller han bagud til Jesper, som dermed har frit skud midt i feltet. En sikker scoring af Jesper lukker kampen, og skaffer ham den "eftertragtede" 7 stemmers MOM titel. B1903 får i kampens sidste minutter reduceret til slutresultatet 3-2 på et noget tvivlsomt straffe.

 

 

Såfremt I trænere/holdledere ønsker at berige vores hjemmeside, med detaljer fra jeres kampe, er I mere end velkomne til at skrive til redaktionen (stevns@fa2000.dk).

 

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen