FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Endegyldigt farvel til KS-drømmene

Søndag blev det til et nederlag på 2-3 ude mod Boldklubben Union for FA 2000s bedste mandskab i serie 1. Nederlaget betyder et endegyldigt farvel til oprykningsdrømmene.

 

Unions hjemmeside har lavet et referat af kampen, som man kan læse herunder. Vi arbejder på højtryk på at få et FA-farvet referat, men indtil da kan du læse vores modstanders indtryk af kampen:

Der var lagt op til stor dramatik da BK Union søndag eftermiddag tog imod rækkens nummer fire fra FA2000, der virkelig har sat slutspurten ind.

 

Union skulle vinde årets tre sidste kampe for at sikre sig oprykning og der var derfor lagt op til en spændende kamp med masser af tændning. Det var ikke en skøn kamp med mange lange bolde og især dødboldssituationerne var farlige i begge ender grundet den stærk vind, der fløj på tværs at Genforeningspladsen.

 

Men det var Union, der startede bedst og inden for det første kvarter havde man fem giftige hjørnespark, hvoraf det sidste førte til kampens første mål. Et perfekt lagt hjørne havnede i hovedet på Kenneth Christensen, der fik ram på bolden, hvorefter Søren Pedersen kunne skrabe bolden det sidste stykke over stregen.

 

Men kampen bølgede frem og tilbage og begge hold kom frem til seriøse chancer, hvoraf Kenneth Christensen havde en på overliggeren, samtidig med at FA2000 havde et skud der røg lige forbi et tomt mål.

 

Dog var en dag, hvor individualisterne kom til at stå på måltavlen. Søren Pedersen kom igen fri foran mål og i stedet for at spille bolden videre, valgte han at banke til bolden, der fløj op i hjørnet. Super mål og Union kunne gå til pausen foran 2-0.

 

FA2000 havde dog langt fra overgivet sig og fem minutter inde i anden halvleg hamrede FA2000's velspillende venstrekant til bolden der havnede bag en sagesløs Christian Hammerum i Unions mål.

Fornyet spænding i kampen indtil Unions altid farlige angriber Kim Michelini satte sidste fod på et super angreb, der startede helt nede fra Andreas Blinkenberg, der med en kanal satte Mikkel Toft og Michi i spil. FA2000 nåede at pynte på resultatet til 3-2, der blev kampens resultat.

 

Union - FA 2000 3-2 (2-0)

Mål: 2-1 og 3-2 Stefan Johansen.

 

Peter Andersen - Peter Filtenborg, Christian Sørensen, Sebastian Balck, Martin Rohrberg - Rasmus E. Sørensen, Mikkel Larsen, Anders Pedersen, Stefan Johansen - Michael Holm, Patrick Andersen.

Bænk: Peter Eriksen, Emil Kjær, Kenny Andersen (to sidstnævnte kom ikke ind).

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen