FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

SĂĄ er 2. senior for alvor i gang!

Efter første rundes nederlag, var det tid for FA 2. senior at revanchere sig, og det fik de gjort, dog ikke helt uden besvær. Inden kampen var de 13 udtagede spillere og træner enige om, at holdet skulle bevise, at når forholdene er gode, så er dette hold blandt de bedste i rækken. Og forholdene var gode - omstændighederne viste sig, at gøre det vanskeligt for 2. senior. Der var høj sol, og der skulle spilles kamp på kunst 4 på Jens Jessens Vej mod GVI, som i første runde slog Vanløse 3-2. Alle var opsatte og glædede sig til at komme i gang. 5 minutter inden kampstart får FA den første udfordring. Målmand Filip må erkende, at knæet er for skadet til at spille kamp. Rasmus "Ralle" Sørensen må trække i målmandstrøjen, og træneren er noget utryg ved situationen - der er en markspiller på mål, og kun én mand på udskiftningsbænken.

Ca. 3 minutter efter kampen er fløjtet i gang, viser Ralle, hvordan en målmand skal tage sig af en én-mod-én situation. FAs forsvar vil trække offside. Det glipper desværre, men den nyudnævnte keeper diskede op med dagens første, ud af mange, gode aktioner. Kampen bølger frem og tilbage, og begge hold får få chancer. Efter 20 minutter kommer FAs næste store udfordring; Simon Bjerre bliver skadet i en takling, og må ud et øjeblik. Simon vurderer, at han godt kan spille videre, men helt god er den ikke.

Imens der på sidelinjen grubles over, hvordan denne kamp, og Simons skade, skal gribes an, vinder FA en bold halvvejs inde på GVIs banehalvdel. Kristian Boesen modtager bolden, og da han ikke umiddelbart kan se en spilmulighed, vælger han, 5-10 meter uden for feltet, at brage bolden ind langs stolpen. 1-0 til FA! I resten af halvlegen bølger kampen stadig frem og tilbage, GVI er mest på bolden, og FA forsøger at skabe nogle omstillinger, og det lykkedes begge hold at skabe nogle udmærkede chancer, hvor en enkelt af dem nok burde ende med et FA mål.

FA aftaler i pausen, at denne kamp skal kæmpes hjem, og der skal spilles med mindre risiko, end man normalt er vant til. Dels på grund af at det er en markspiller i målet, og dels fordi vi kun har én udskifter. GVI lægger et stort pres i 2. halvleg, dog uden for alvot at blive farlige. De farlige situationer der dog opstod, tog Ralle sig sikkert af. FA skaber til sidst chancer som bør udbygge føringen, men kampen ender 1-0, efter den nok bedste holdindsats, træneren har set 2. senior præstere. "Talk of the town" efter kampen var uden tvivl Ralles pragtkamp på kassen, som fuld fortjent gav 13 ud af 15 stemmer. Ralle har nu spillet samtlige positioner på banen i sin tid på 2. senior.

1-0: Kristian Boesen

Man of the match: Rasmus "Ralle" Sørensen

Opstilling
Ralle; Oskar - Borre - Rasmus Larsen - Simon Bjerre; Kristian Boesen - Jeppe Bigandt - Jakob Bramming - Frederik P. - Søren Skovbjerg; Ebbe Nygaard

Bænken:
Ahmed og Filip

 

Referat

Lasse

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen