FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

En vindblæst "fornøjelse"

Kastrup Bk. - FA 2000 1-0

Det var blevet tid til forårets første kamp for FA 2000s 2. senior, og alle omkring holdet havde set frem til kampen i lang tid. Desværre blev resultatet ikke, som vi havde håbet. Kampen skulle spilles i Kastrup, og tidligere erfaringer har vist os, at en god græsbane i Kastrup, skal man lede længe efter. Da vi inspicerede banen ved ankomst, blev vi dog positivt overrasket over banen, som faktisk var ganske udemærket. Oplægget til kampen var, at vi skulle spille efter baneforholdene. Dette blev dog ændret til, at vi i stedet skulle spille efter vindforholdene, da det viste sig, at der var en meget hård vind i banens længderetning.

Den hårde vind gjorde det meget svært at spille fodbold på græsset, og det viste sig at blive en kamp, som i høj grad var styret af vinden. Anfører Jeppe Bigandt taber lodtrækningen, og FA skal altså spille i modvind i første halvleg. Allerede efter 2 minutter får Kastrup en stor chance, som burde være omsat til scoring, men afslutningen går forbi mål. Det er generelt, helt naturligt, Kastrup, som presser på i 1. halvleg, og efter 20 minutter bliver det omsat til en 1-0 føring. Et højt indlæg fra Kastrups venstre side går, helt uforståeligt, hele vejen igennem til bageste stolpe, hvor en Kastrup spiller ganske ubesværet får plads til at score. I resten af 1. halvleg er det meget det samme kampbillede; Kastrup har bolden, uden at skabe de store muligheder, og vi forsøger sporadisk at skabe omstillinger, som ikke for alvor bliver til chancer.

Ved pausen kan vi konstatere, at Kastrup fører 1-0, men endnu vigtigere kan vi også konstatere, at indstillingen på banen fra FA 2000 er helt i top. Vi snakker i pausen om, at kampbilledet i 2. halvleg skal være fuldstændig anderledes end 1., og vi skal sætte det høje pres, og fortsætte med samme indstilling. Allerede efter 3-4 minutter får Jeppe Bigandt en stor chance på en ripost, som burde scores på, men der afsluttes desværre over. På sidelinjen var vi ikke i tvivl; chancerne til at vinde kampen skulle nok komme. Og chancerne kom! FA fortsatte det enorme pres mod Kastrup, som stod parkeret umiddelbart uden for feltet. Efter flere dødbolde erfarer vi, at Kastrups målmand har meget svært ved at gribe bolden. Kastrup får 2 gule kort inden for ca. 5 minutter, og vi vælger at lave en taktisk ændring, og smider en ekstra angriber ind. Presset mod Kastrup bliver endnu større, og udmønter sig i 5-6 store chancer, som minimum skal give de mål der er nødvendige, for at vinde kampen. Desværre scorede vi kun på en enkelt, som fejlagtigt blev annulleret for offside. Resten af afslutningerne endte enten forbi, eller også diskede Kastrups unge (1998) keeper op med en klasseredning (han viste sig i én og samme kamp, at være både den dårligtste og den bedste spiller på banen). Kampen endte 1-0 til Kastrup, og jubelscenerne efter kampen viste, at de godt var klar over, at en sejr nok ikke var helt fortjent.

Indsatsen fra gutterne på banen var upåklagelig, og FA drengene kæmpede heroisk. Vi tager samme dyder med til næste kamp, som er hjemme på Jens Jessens Vej lørdag 13.00 mod GVI.

 

Lasse

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen